Politică de confidențialitate

Politica de protectie a datelor si confidentialitate

1. Identitatea si datele de contact ale operatorului

Proprietarul site-ului www.anunturilocuridemunca („Site-ul”) este PFA Mihai M. Andrei Ionut cu sediul social situat în Brasov, str Stefan Baciu nr 46, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Brasov, sub numărul F8/1286/31.10.2022, in calitate de operator (“Operatorul”).

Site-ul este accesibil publicului larg („Utilizatorii”)pentru informare cu privire la serviciile noastre.

2. Confidentialitate

Prin navigarea pe acest website, acceptati termenii si conditiile navigarii, abonarii la newsletter sau utilizarea formularului “Adauga un anunt nou”, precum si prelucrarea datelor cu caracter personal, daca este cazul.

In completarea Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Operatorul se obliga sa mentina confidentiale orice informatii privind Vizitatorii si/sau Utilizatorii acestuia.

Operatorul poate divulga astfel de informatii catre societati afiliate, subcontractori si/sau parteneri cu care colaboreaza in vederea desfasurarii activitatii comerciale sau de marketing, in limitele legislatiei aplicabile.

3. Modul de colectare a datelor cu caracter personal

–           Prin formularul “Adauga un anunt nou” ;

–           Prin navigarea pe site este posibil sa colectam informatii despre vizita dumneavoastra pe site.

4. Scopul colectarii datelor cu caracter personal:

Colectam datele cu caracter personal:

– pentru a face demersurile necesare in vederea publicarii anunturilor prin intermediul “Adauga un anunt nou”;

– pentru a oferi si imbunatati serviciile pe care le oferim ;

– pentru activitati de marketing, insa doar in situatia in care v-ati dat consimtamantul.

5. Tipuri de date colectate si perioada de colectare

– numele, prenumele, adresa de email, numar de telefon dupa caz ;

– adresa IP, sistemul de operare, browser, alte informatii despre modul de navigare.

Timpul de colectare a datelor dumneavoastra este de maxim 5 ani de la ultima vizita pe site-ul nostru sau ultima interactiune cu noi.

6. Drepturile dumneavoastra referitoare la datele cu caracter personal

Dreptul de acces- aveți dreptul de a obține o confirmare din partea noastra daca sunt sau nu prelucrate datele cu caracter personal care va privesc și, în caz afirmativ, puteți obține acces la datele respective și informații privind modalitatea în care sunt prelucrate datele.

Dreptul de informare- aveti dreptul sa obtineti informatii de la noi cu privire la faptul daca şi în ce masura prelucram datele dumneavoastra.

Dreptul de a fi uitat – puteti solicita stergerea datelor cu caracter personal in cazul in care consideratii ca informatiile au fost prelucrate fara acceptul dumneavoastra.

Dreptul la portabilitatea datelor – este dreptul vostru sa cereti portarea informatiilor voastre cu caracter personal catre un alt furnizor, in clipa in care alegeti incheierea oricarei forme de corespondenta cu noi.

Dreptul de a depune o plângere la:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP),

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1,

010336 Bucuresti,

Tel. 0318.059.211

Email: anspdcp@dataprotection.ro

7. Transfer catre tari terte

Este posibil ca anumite date privind campaniile de direct marketing sa fie transferate catre persoane imputernicite aflate tari terte care ofera un nivel echivalent de protectie sau catre Statele Unite ale Americii (numai societati inscrise in EU-US Privacy Shield).

Una dintre aceste terte persoane imputernicite ar putea sa fie serviciul de e-mail marketing MailChimp, care desfasoara activitati de prelucrare inclusiv in SUA. Utilizatorul accepta expres posibilitatea transferului datelor de e-mail marketing catre SUA si politica de confidentialitate MailChimp.

8. Marketing

Pentru imbunatatirea ofertei de servicii cat si a experientei Vizitatorilor/Utilizatorilor, Operatorul poate folosi datele acestora, inclusiv datele privind accesarea continutului newsletter-ului, pentru efectuarea de cercetari de piata, analize statistice si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor activitati nu vor fi utilizate in scopuri publicitare.

9. Responsabilitatea anunturilor

Operatorul/proprietarul site-ului anunturilocuridemunca.com , nu isi asuma nicio raspundere civila sau penala in situatia in care anuntul original de pe site-ul oficial nu corespunde realitatii.

Atat Vizitatorii cat si Utilizatorii sunt raspunzatori cu privire la deciziile pe care le iau in afara site-ului anunturilocuridemunca.com

10. Continutul site-ului

Pozele folosite in anunturi au caracter cu nota informativa. Proprietarul site-ului face tot posibilul sa evite orice informatie de nota negativa sau prejudiciu de imagine.  

11. Modificari ale documentului

Aceasta Politica de protectie a datelor si confidentialitate este actualizata periodic, daca este cazul. Ori de cate ori Operatorul va face o modificare, o va afisa pe Site.

Ultima modificare: 3 Noiembrie 2022